Handbaliştii tricolori rămân în Germania încă o noapte. Zborul de miercuri a fost anulat

Condiţiile meteorologice din Germania au făcut ca zborul cu care echipa naţională de handbal masculin a României trebuia să ajungă miercuri acasă să fie amânat, la fel ca multe altele.

159 afișări
Imaginea articolului Handbaliştii tricolori rămân în Germania încă o noapte. Zborul de miercuri a fost anulat

Sursa foto: facebook.com/FederatiadeHandbal

După o aşteptare de câteva ore în aeroportul din Frankfurt, elevii lui Xavier Pascual s-au cazat în cele din urmă şi vor petrece noaptea în Germania, sperând ca vremea să fie favorabilă joi pentru revenirea în ţară.

Iniţial, întreaga delegaţie română s-a îmbarcat în jurul orei 15.00, dar în cele din urmă, toate avioanele au rămas la sol, aceştia fiind nevoiţi să coboare.

Tricolorii, calificaţi la un turneu final european după aproape 28 de ani, au pierdut în faza grupelor preliminariile toate cele trei meciuri jucate, cu Austria, Spania şi Croaţia. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici