Hănescu: Devvarman este un adversar incomod

Jucătorul Victor Hănescu a declarat, joi, la finalul tragerii la sorţi a programului meciului România - India, din barajul de menţinere în Grupa Mondială, că adversarul său din primul meci, Somdev Devvarman, este unul incomod, dar speră să profite de inconstanţa acestuia în joc.

10 afișări
Imaginea articolului Hănescu: Devvarman este un adversar incomod

Hănescu: Devvarman este un adversar incomod (Imagine: Mediafax Foto)

"Adversarul meu din primul meci (n.r. - Somdev Devvarman) este unul incomod la prima vedere. Am văzut că a avut rezultate bune în ultima vreme, a jucat bine cu jucători bine clasaţi. Şi asta îmi spune că trebuie să fiu atent, să privesc meciul cu seriozitate şi să joc cât mai bine. Antrenorii mi-au spus că el are o inconstanţă în joc, se pare că nici fizic nu poate să ducă cinci seturi foarte bine. Mizez şi pe faptul ăsta, dar important este să-mi fac jocul cât mai bine şi dacă pot, să termin cât mai repede. Eu am jucat cinci seturi şi la Wimbledon, sunt bine, nu am mai avut probleme şi sper să fie totul bine. Pot să spun că sunt la 85-90 la sută din potenţialul meu maxim", a spus tenismanul.

El susţine că tragerea la sorţi a programului este favorabilă României, având în vedere că Victor Crivoi va disputa primul meci al zilei de vineri. "E mai bine să joace Victor Crivoi primul meci, să nu mai aştepte să joc eu şi să aibe presiune în plus. Important pentru el e să fie relaxat şi cred că jucând primul meci va fi mai bine", a adăugat Hănescu.

Faptul că este jucătorul numărul unu al echipei de Cupa Davis a României este o responsabilitate în plus pentru Victor Hănescu. "Nu este ceva diferit având în vedere că acum sunt liderul echipei de Cupa Davis, dar este o responsabilitate în plus. Vreau să joc bine şi să le arăt colegilor că pot avea încredere în mine. Dacă încep bine şi câştig primul meci, probabil că apoi jocul va fi din ce în ce mai bun", a precizat Victor Hănescu.

Partida România - India, contând pentru barajul de menţinere în Grupa Mondială la tenis, se va disputa, în perioada 19-21 septembrie, la arenele BNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici