Hănescu, în sferturi la Dnepropetrovsk

Tenismanul Victor Hănescu, cap de serie numărul 6, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului challenger de la Dnepropetrovsk (Ucraina), dotat cu premii în valoare totală de 125.000 de dolari, şi l-ar putea întâlni în semifinale pe Andrei Pavel.

2 afișări
Imaginea articolului Hănescu, în sferturi la Dnepropetrovsk

Hănescu, în sferturi la Dnepropetrovsk

Hănescu l-a învins, în optimi, cu scorul de 2-6, 6-2, 6-3, pe germanul Denis Gremelmayr, şi îl va întâlni în sferturi pe francezul Fabrice Santoro, cap de serie numărul 3, care s-a impus, cu scorul de 6-3, 6-1, în faţa ucraineanului Ivan Sergeiev.

La rândul său, Andrei Pavel va juca, vineri, în sferturi, în compania rusului Dmitri Tursunov, cap de serie numărul 2.

Dacă vor câştiga în sferturi, cei doi jucători români se vor întâlni în semifinalele turneului din Ucraina. Singura dată când cei doi români s-au întâlnit într-un turneu ATP a fost în 2003, în turul doi al turneului de la Metz, când Pavel s-a impus 6-4, 3-6, 6-3.

Pentru prezenţa în sferturi, Pavel şi Hănescu au asigurate 21 de puncte ATP şi un cec în valoare de 3.650 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici