Hănescu: Tecău şi Lindstedt au o grupă grea, dar au arătat că pot bate echipe puternice

Tenismenul Victor Hănescu a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt, cap de serie numărul şase la Turneul Campionilor de la Londra, are o grupă grea, însă aceasta a demonstrat că poate învinge echipele mai bine clasate.

90 afișări
Imaginea articolului Hănescu: Tecău şi Lindstedt au o grupă grea, dar au arătat că pot bate echipe puternice

Victor Hănescu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax foto)

"Horia a avut un an excepţional şi totul este posibil, aşa că poate ajunge în semifinale. Au arătat că pot bate echipe puternice şi astfel au avut rezultate bune. La dublu doar un punct sau două fac diferenţa şi niciodată nu ştii cum evoluează lucrurile, eu zic că au şanse bune. Sunt câteva echipe care le pot pune probleme. Au o grupă grea, dar se pot întâmpla multe chestii", a spus Hănescu.

Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia), cap de serie numărul 6, va evolua în Grupa A a Turneului Campionilor de la Londra, alături de fraţii americani Bob şi Mike Bryan, liderii clasamentului ATP de dublu. Din Grupa A mai fac parte cuplul indian Mahesh Bhupathi/Leander Paes, cap de serie numărul 4, şi perechea Jurgen Melzer/Philipp Petzschner (Austria/Germania), cap de serie numărul 7.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici