Haos la Australian Open. Sorana Cîrstea le răspunde celor care îi spun „să plece acasă”, după valul de plângeri lansat pe Twitter

  • Australian Open se desfăşoară în perioada 8 – 21 februarie
  • Sorana Cîrstea este pe locul 71 în clasamentul WTA
  • Jucătorii carantinaţi au fost nevoiţi să se antreneze în camerele de hotel
4986 afișări
Imaginea articolului Haos la Australian Open. Sorana Cîrstea le răspunde celor care îi spun „să plece acasă”, după valul de plângeri lansat pe Twitter

Primul turneu de Grand Slam al anului a creat mai multe probleme decât bucurii. 72 de jucători sunt carantinaţi în hotelurile din Australia, iar plângerile curg în valuri.

Sorana Cîrstea este printre cei mai vocali de la Australian Open. Românca nu este de acord cu izolarea fără antrenament înainte de turneu.

„Nu am o problemă să stau 14 zile în cameră şi să mă uit pe Netflix. Credeţi-mă, e un vis devenit realitate, ba chiar o vacanţă. Nu putem să concurăm după 14 zile de stat pe canapea. Asta e problema, nu regula carantinării.”, a scris Sorana pe Twitter.

După ce a primit un răspuns să plece acasă, că „oricum nu îi pasă nimănui că este acolo”, Cîrstea a răspuns din nou: „Păi federaţia voastră de tenis ne-a adus aici, pentru că se pare că fac bani pe spatele nostru. Aş pleca cu plăcere, dar nu am voie în acest moment”.

La Adelaide mai sunt carantinaţi Nadal, Djokovic, Serena Williams, Naomi Osaka şi Simona Halep.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici