HC Odorhei a ratat calificarea în semifinalele Challenge Cup

Echipa de handbal masculin HC Odorhei a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de formaţia portugheză Aguas Manta Milaneza, cu scorul de 30-27 (15-12), în manşa retur a sferturilor de finală ale Challenge Cup, ratând calificarea în semifinale.

92 afișări
Imaginea articolului HC Odorhei a ratat calificarea în semifinalele Challenge Cup

HC Odorhei a ratat calificarea în semifinalele Challenge Cup (Imagine: Cosmin Dan/Arhiva Mediafax Foto)

În manşa tur din sferturile de finală, echipa antrenată de Vlad Caba a învins pe teren propriu, cu scorul de 31-28 (17-14), iar după cele două manşe, scorul general este 58-58. Portughezii se califică însă mai departe datorită faptului că au marcat mai multe goluri în prima manşă, 28, faţă de cele 27 reuşite de HC Odorhei în retur.

În semifinale, Aguas Manta Milaneza se va duela cu câştigătoarea dintre Cocks (Finlanda) şi Metaloplastika Sabac (Serbia). Finlandezii au câştigat în manşa tur, cu 23-17.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici