HCM Baia Mare-Hypo Viena, scor 24-23, în Liga Campionilor la handbal feminin

Vicecampioana României la handbal feminin, HCM Baia Mare a învins, sâmbătă, pe teren propriu, formaţia austriacă Hypo Viena, cu scorul de 24-23 (8-12), în cea de-a treia partidă din grupa A a Ligii Campionilor.

661 afișări
Imaginea articolului HCM Baia Mare-Hypo Viena, scor 24-23, în Liga Campionilor la handbal feminin

HCM Baia Mare-Hypo Viena, scor 24-23, în Liga Campionilor la handbal feminin (Imagine: Florin Ceausu/ Mediafax Foto)

Marcatoare:

HCM Baia Mare - Nechita 6 goluri, Tătar 5, Geiger 4, Ghionea 3, Pîrvuţ 2, Oltean 2, Rudics 1, Marin 1

Hypo Viena - Acimovici 6 goluri, do Nascimento 6, da Silva 6, Rodrigues 3, Fachinello 1, Diniz 1.

Portarul echipei HCM Baia Mare, Paula Ungureanu, a avut 21 de intervenţii reuşite.

La Hypo s-au aflat în lot şi jucătoarele de origine română Gabriela Rotiş-Nagy şi Simona Spiridon.

În primul meci din grupa A, HCM Baia Mare a cedat, în deplasare, în faţa campioanei Germaniei, Thuringer HC, cu scorul de 29-36 (15-18), iar în cel de-al doilea a pierdut, pe teren propriu, cu deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, cu 21-33 (10-16).

Al doilea meci din grupa A, contând pentru etapa treia, va avea loc duminică, între Thuringer HC (2 puncte) şi Gyor ETO (4).

După trei meciuri disputate în grupa A, HCM Baia Mare are 2 puncte, în timp ce Hypo are şi ea, tot 2 puncte.

Pentru HCM Baia Mare urmează confruntarea cu Hypo Viena în deplasare, în 2 noiembrie, meciul de pe teren propriu, cu Thuringer HC din 9 noiembrie şi ultima partidă din grupă, în 16 noiembrie, pe terenul celor de la Gyor.

Primele două clasate se vor califica în faza următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici