HCM Baia Mare, înfrângere în faţa campioanei Ungariei, Gyor ETO

Vicecampioana României la handbal feminin, HCM Baia Mare a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, de campioana Ungariei, Gyor ETO, cu scorul de 33-21 (16-10), în cea de-a doua partidă din grupa A a Ligii Campionilor.

232 afișări
Imaginea articolului HCM Baia Mare, înfrângere în faţa campioanei Ungariei, Gyor ETO

HCM Baia Mare, înfrângere în faţa deţinătoarei cupei Ligii Campionilor la handbal feminin, Gyor ETO (Imagine: Attila Kisbenede/Mediafax Foto)

Marcatoare:

HCM Baia Mare - Tătar 5 goluri, Geiger 3, Nechita 3, Marin 3, Rudics 3, Buceschi 2, Puiu 1, Oltean 1

Gyor ETO - Loke 9 goluri, Gorbicz 6, Amorim 6, Szepesi 4, Bognar-Bodi 3, Bulatovici 2, Kovacsics 1, Hornyak 1, Orban 1.

În primul meci din grupa A, HCM Baia Mare a cedat, în deplasare, în faţa campioanei Germaniei, Thuringer HC, cu scorul de 29-36 (15-18), în timp ce Gyor ETO, deţinătoarea trofeului, a trecut de Hypo Viena, cu 41-22 (21-11).

Al doilea meci din grupa A, contând pentru etapa secundă, va avea loc duminică, între Hypo Viena şi Thuringer HC.

Gyor ETO are maxim de puncte după două meciuri, 4, în timp ce HCM Baia Mare rămâne cu zero puncte.

Pentru HCM Baia Mare urmează "dubla" cu Hypo Viena, pe teren propriu, în 19 octombrie şi în deplasare, în 2 noiembrie, confruntarea de pe teren propriu, cu Thuringer HC din 9 noiembrie şi ultima partidă din grupă, în 16 noiembrie, pe terenul celor de la Gyor.

Primele două clasate se vor califica în faza următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici