HCM Constanţa a câştigat prima ediţie a Supercupei României la handbal masculin

Campioana HCM Constanţa a câştigat, joi, prima ediţie a Supercupei României la handbal masculin, după ce a învins, cu scorul de 32-30 (15-14), formaţia Steaua Bucureşti, deţinătoarea Cupei, într-un meci disputat la Sala Polivalentă din Capitală.

4 afișări

Pentru HCM Constanţa cele mai multe goluri au fost reuşite de Laurenţiu Toma (11 goluri) şi Tomislav Broz (7). De la Steaua, cei mai buni marcatori au fost Ionuţ Georgescu (8 goluri) şi Marius Stravositu şi Bogdan Voina (câte 4).

Laurenţiu Toma a fost desemnat cel mai bun jucător al Supercupei României.

Jucătorii echipei constănţene au fost recompensaţi cu un premiu de 10.000 de euro, asigurat de Federaţia Româna de Handbal.

La finalul meciului, premierea a fost făcută de preşedintele FR Handbal, Cristian Gaţu.

La meci au asistat aproximativ 1.000 de spectatori, galeria HCM fiind formată din 50 de fani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici