HCM Constanţa - Steaua Bucureşti, în prima semifinală a Cupei României

Actuala şi fosta campioană la handbal masculin, HCM Constanţa, respectiv Steaua Bucureşti, se vor duela în prima semifinală a Cupei României, programată vineri, la Sibiu.

1 afișare

Campioana HCM Constanţa a învins joi, în sferturi, formaţia Energia Pandurii Lignitul Tg. Jiu, cu scorul de 33-26 (19-11), în timp ce Steaua Bucureşti a dispus de Ştiinţa Bacău, cu 37-31 (23-9).

Tot joi mai sunt programate ultimele două partide din sferturile competiţiei: Dinamo Bucureşti (locul 3) - CSU Bucovina Suceava (locul 6) – ora 17.00, respectiv UCM Reşiţa (locul 2) - HC Odorhei (locul 7) – ora 19.00.

Semifinala dintre HCM Constanţa şi Steaua Bucureşti se va juca vineri, de la ora 16.00, iar a doua semifinală în aceeaşi zi, de la ora 18.00.

După o zi de pauză, în 17 mai, de la ora 11.00, va avea loc finala Cupei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici