Helmuth Duckadam si-a dat DEMISIA de la FCSB! Şoc în ziua derby-ului cu CFR Cluj din Liga 1

  • Veste şoc la FCSB cu câteva ore înainte de derby-ul cu CFR Cluj.
  • Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine al clubului, şi-a anunţat demisia.
  • Duckadam: E mai bine să-ţi dai demisia când simţi că nu mai eşti dorit.
2061 afișări
Imaginea articolului Helmuth Duckadam si-a dat DEMISIA de la FCSB! Şoc în ziua derby-ului cu CFR Cluj din Liga 1

Helmuth Duckadam si-a dat DEMISIA de la FCSB! Şoc în ziua derby-ului cu CFR Cluj din Liga 1

Helmuth Duckadam a decis să-şi dea demisia de la FCSB chiar în ziua derby-ului cu CFR Cluj, primul de la reluarea Ligii 1. Preşedintele de imagine al roş-albaştrilor spune că simte că nu mai este dorit, după ce salariul său a fost redus cu 80% ca urmare a efectelor pandemiei.

“A fost frumos! Dupa multe ezitari, am hotarat azi, 14.06.2020, ca este momentul sa-mi înaintez demisia din cadrul SC Fotbal Club FCSB.

Consider ca este mai onorabil sa-ti înaintezi demisia, cand simti ca nu mai esti dorit, decât sa astepti momentul cand vei fi dat afara.

Au fost momente dificile, dar si foarte multe momente frumoase! A fost una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea!

Îi multumesc domnului Becali, in numele familiei mele, pentru tot ce a facut pentru noi si îl asigur ca voi ramane acelasi om serios si loial.

Doresc mult succes echipei, si-mi doresc, ca in acest an sa câstige un trofeu!”
, e comunicatul oficial al lui Helmuth Duckadam.

Helmuth Duckadam, unul din puţinii eroi de la Sevilla alături de Gigi Becali!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici