Herbert Muller încă speră să nu le piardă pe Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu

Antrenorul formaţiei de handbal femnin Rulmentul Braşov, Herbert Muller, a declarat, marţi, că speră să le poată folosi în continuare pe jucătoarele Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu, devenite libere de contract.

27 afișări
Imaginea articolului Herbert Muller încă speră să nu le piardă pe Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu

Herbert Muller încă speră să nu le piardă pe Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu (Imagine: Mediafax Foto)

"Din punctul meu de vedere speranţa moare ultima. Eu sper ca domnul Florescu (n.r. - patronul echipei Rulmentul Braşov, Teodor Florescu) să vorbească cu jucătoarele, să reuşească să le dea încredere că totul se va rezolva. Cristina Neagu este un om important în echipa noastră, e omul nostru şi eu aşa simt. Am vorbit dimineaţă cu ea la telefon şi din păcate la fel se simte şi ea, liberă de contract. Eu încă sper să se rezolve, chiar dacă poate este o prostie. Eu aşa simt că, dincolo de problemele financiare, handbalistele pot duce contractul până la capăt. Refuz să cred că o jucătoare ca Neagu nu mai face parte din echipa noastră. Este incredibil să pierzi o jucătoare de talie internaţională atât de uşor", a spus Muller.

Secretarul general al FR de Handbal, Mihai Marinescu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că handbalistele Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu au devenit libere de contract, după ce luni a expirat termenul impus pentru ca Rulmentul Braşov să le achite salariile restante din luna mai 2008.

Citeşte şi:

Handbalistele Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu, libere de contract

Radu Voina: Cine nu şi-ar dori jucătoare precum Neagu şi Vizitiu?

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici