Hertha Berlin a renunţat la transferul lui Curtean în această iarnă

Managerul clubului german Hertha Berlin, Dieter Hoeness, a declarat că transferul mijlocaşului echipei Gaz Metan Mediaş, Alexandru Curtean, la gruparea din capitala Germaniei nu mai este de actualitate, informează publicaţia Berliner Kurier.

21 afișări
Imaginea articolului Hertha Berlin a renunţat la transferul lui Curtean în această iarnă

Hertha Berlin a renunţat la transferul lui Curtean în această iarnă (Imagine: Gabriel Petrescu / Mediafax Foto)

"Transferul lui Curtean la Hertha nu mai este posibil în această iarnă, dar noi vom continua să-l monitorizăm pe jucătorul român. Poate în vară va redeveni un subiect de discuţie pentru noi", a spus Hoeness.

Hertha l-a dorit pe Curtean în vara trecută, însă clubul Gaz Metan Mediaş a ridicat pretenţiile financiare chiar în ultimele zile ale perioadei de transferuri, motiv pentru care afacerea nu s-a mai realizat.

Alexandru Cutean, în vârstă de 21 de ani, a fost legitimat până acum în carierea de jucător profesionist doar la formaţia Gaz Metan Mediaş, pentru care a evoluat 44 de partide şi a marcat opt goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici