Hizo: Am ratat victoria pentru că am fost fraieri, nu am ştiut să jucăm un astfel de meci

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, joi, după remiza din partida cu FC Timişoara, scor 1-1, că jucătorii săi au ratat victoria deoarece au fost fraieri şi nu au ştiut să joace un astfel de meci.

76 afișări
Imaginea articolului Hizo: Am ratat victoria pentru că am fost fraieri, nu am ştiut să jucăm un astfel de meci

Hizo: Am ratat victoria pentru că am fost fraieri, nu am ştiut să jucăm un astfel de meci (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Un rezultat nedrept după joc. Am ratat victoria pentru că am fost nişte fraieri, nu am ştiut să jucăm un astfel de meci. Păcat că echipa nu s-a ridicat la nivelul spectatorilor. Am condus jocul, ne-am creat ocazii, am condus cu 1-0 şi dintr-o ocazie a noastră am primit nepermis gol pe contraatac. Aceste greşeli se plătesc. Atunci când nu eşti concentrat şi nu mergi până la capăt păţeşti ce s-a întamplat astăzi cu noi. Sânmărtean a făcut o greşeală nepermisă, a avut minge de gol şi nu ştiu ce a aşteptat de nu a tras, mai ales că eliminase şi adversarul. Printr-o minge foarte simplă pe care a greşit-o, a eliminat toată echipa", a spus Hizo.

Tehnicianul vasluienilor a criticat prestaţia centralului Alexandru Deaconu şi consideră că arbitrii cedează prea uşor presiunilor mediatice: "De când a început acest retur, reprezentanţii Timişoarei stau de dimineaţă până seara la televizor şi nimeni de la LPF su FRF nu ia vreo măsură. Crează în permanenţă presiune pe cei care urmează să-i arbitreze. Aşa s-a întâmplat şi în această săptămână când Iancu (n.r. - preşedintele FC Timişoara Marian Iancu) a făcut acest lucru. Cred că arbitrii noştri sunt destul de slabi şi cedează acestor presiuni mediatice. Cred că astăzi arbitrii au avut multe greşeli şi nu este permis acest lucru într-o partidă între două echipe care vor să câştige campionatul. Noi muncim în sala de forţă pentru a ne pregăti fizic şi vin astfel de arbitri şi te sancţionează atunci când joci o minge bărbăteşte. Şi ne mirăm de ce nu rezistăm în cupele europene, deşi regulamentul permite astfel de faze".

Echipa FC Vaslui a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu formaţia FC Timişoara, în derbiul etapei a XXXI-a a Ligii I şi bănăţenii au păstrat două puncte avans în clasament. Vasluienii au deschis scorul prin autogolul lui Alexa din minutul 65, timişorenii reuşind egalarea prin Goga, în minutul 73.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici