Hizo: FC Vaslui va juca la Piatra Neamţ în preliminariile Ligii Campionilor

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, marţi, că formaţia sa, care va prelua locul în Liga Campionilor al FC Timişoara după ce aceasta nu a primit licenţa, va evolua în preliminariile competiţiei europene la Piatra Neamţ.

179 afișări
Imaginea articolului Hizo: FC Vaslui va juca la Piatra Neamţ în preliminariile Ligii Campionilor

Hizo: FC Vaslui va juca la Piatra Neamţ în preliminariile Ligii Campionilor

"Suntem cu un pas mai sus. Ne apropiem, încet-încet, de locul unde ar fi fost normal şi logic să ne aflăm la sfârşitul acestui campionat recent încheiat. Stadionul Ceahlăul rămâne singura noastră variantă. Vrem la Piatra Neamţ, iar acolo vom şi juca. Unde să plecăm în altă parte, din Moldova noastră cea dragă?", a spus Viorel Hizo, ardelean la origine.

Hizo a precizat că 27 iulie şi 3 august sunt datele pentru meciurile din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. "Cu siguranţă vom primi OK-ul forului continental pentru a juca la Piatra Neamţ faza preliminariilor acestei competiţii. Pentru actul în care vom juca noi în această întrecere, nu există o exigenţă a condiţiilor ce trebuiesc îndeplinite", a asigurat Viorel Hizo.

El a ţinut să-i asigure pe fanii echipei FC Vaslui că ierarhia stabilită marţi de Comisia de licenţiere nu mai poate fi schimbată. "Politehnica Timişoara nu mai beneficiază de nicio cale de atac asupra deciziei impuse de UEFA şi adoptată de FRF, pentru neacordarea licenţei şi retrogradarea în eşalonul trei", a mai spus Viorel Hizo.

Antrenorul echipei care a terminat pe campionatul pe ultima treaptă a podiumului nu consideră drept cea mai importantă performanţă a carierei sale răsturnarea de ultim moment a clasamentului Ligii 1 şi implicit "mutarea" vasluienilor pe locul secund al campionatului: "De ce să fie cel mai important rezultat? Eu am mai jucat în cupele europene, cu echipele pe care le-am pregătit! Poate că pentru unii dintre jucătorii mei de la Vaslui a devenit cea mai importantă performanţă a carierei".

Vicecampioana FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, locul 15, nu au primit licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I, a anunţat, marţi, preşedintele Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere a Cluburilor, Mihai Alexandru Micu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici