Hizo: Nu ştiu să joc la remiză, dar dacă iese egal cu Lazio este foarte bine

Tehnicianul Viorel Hizo a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu ştie să pregătească un meci pentru a obţine o remiză, dar a admis faptul că va fi foarte mulţumit dacă echipa sa FC Vaslui va termina la egalitate partida cu Lazio din Liga Europa.

84 afișări
Imaginea articolului Hizo: Nu ştiu să joc la remiză, dar dacă iese egal cu Lazio este foarte bine

Hizo: Nu ştiu să joc la remiză, dar dacă iese egal cu Lazio este foarte bine (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax foto)

"Nu ştiu să joc pentru remiză. Dacă iese remiză în urma jocului pe care-l prestăm, înseamnă că este bine şi mai avem o şansă. Însă nu ştiu secretul prin care să joci şi să obţii remiză. Pentru Vaslui şi pentru mine ar fi extraordinar să nu pierdem acest joc", a spus Hizo.

El a precizat că FC Vaslui poate obţine un rezultat bun cu Lazio dacă va avea şansă, pentru că altfel este foarte difcil de învins un adversar de talia formaţiei italiene. "Aşteptăm ca în jocul de mâine să avem şi şansă pentru că dacă nu ai şansă la un astfel de joc, atunci chiar e foarte greu să învingi o echipă cum este Lazio. Lazio este într-un vârf de formă, a pierdut un singur joc în ultimele zece, cel cu Juventus, este o echipă care câştigă tot în Italia. Aşteptăm o partidă grea, în care nu cred că Lazio îşi va permite să menajeze vreun jucător şi sunt convins că va veni la Piatra Neamţ cu cea mai bună echipă. Acest teren ne-a dat şansă, pe acest teren nu am pierdut niciun joc, deşi au fost meciuri foarte grele şi aşteptăm ca mâine să fie mai mulţi suporteri în tribune pentru a susţine echipa în încercarea noastră de a obţine un rezultat bun, care ar duce echipa în primăvara europeană, ceea ce ar fi istorie pentru Vaslui", a spus antrenorul.

Viorel Hizo se aşteaptă la un meci "infinit" mai greu, joi, decât cel de la Roma, terminat la egalitate, scor 0-0, deoarece atunci Lazio nu disputase suficiente partide pentru a intra în ritm. Hizo recunoaşte superioritatea adversarului, dar speră totodată ca FC Vaslui să obţină un rezultat care să asigure sau să menţină echipa sa în cursa calificării.

"Mă aştept să avem un meci infinit mai greu decât pe Olimpico. La acea dată, Lazio avea un singur joc în campionat, cu Milan, şi patru jocuri în preliminarii. Echipele italiene intră mai greu în ritm normal, intră prin etapa a 4-a, a 5-a. Acest lucru s-a văzut după aceea şi jocul de mâine este infinit mai greu. Lazio este o echipă cu jucători valoroşi, este o echipă cu maturitate în joc, sobră, solidă, care are în componenţă foşti campioni mondiali, foşti campioni europeni. Este o echipă care ne este superioară, trebuie să recunoaştem că plecăm cu şansa a doua, dar trebuie să avem mentalitate şi încrederea că putem obţine un rezultat bun. Nimeni nu ne-a dat vreo şansă pe Stadio Olimpico şi am condus la un moment dat cu 2-1. Însă lipsa de experienţă şi poate faptul că ne-am speriat acolo a făcut să nu câştigăm acel joc", a adăugat Hizo.

FC Vaslui va întâlni, joi, la Piatra-Neamţ, de la ora 22.05, formaţia Lazio Roma, în etapa a V-a a Grupei D a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici