Hizo speră ca Bornescu să ducă Rapidul din nou pe primul loc

Tehnicianul Viorel Hizo a declarat, joi, în cadrul conferinţei de presă în care portarul Mircea Bornescu a fost prezentat oficial la FC Rapid, că speră ca acesta să ducă formaţia Rapid din nou pe primul loc al clasamentului.

10 afișări
Imaginea articolului Hizo speră ca Bornescu să ducă Rapidul din nou pe primul loc

Hizo speră ca Bornescu să ducă Rapidul din nou pe primul loc (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Mi l-am dorit pe Bornescu, am insistat foarte mult şi la domnul Taban, am pus presiune şi pe domnul Copos şi până la urmă s-a convins toată lumea că avem nevoie de un portar de echipă naţională. Sper ca prin jocul lui să îl determine pe selecţioner să-l convoace din nou. În decursul anilor am tot avut probleme la Rapid cu postul de portar. Acum Straton şi Marinescu au dus echipa pe primul loc, dar am avut un mic accident şi am coborât pe locul trei. Acum îi dau acest tricou lui Bornescu să ducă Rapidul din nou pe locul întâi", a spus Hizo.

Portarul Mircea Bornescu a devenit oficial jucătorul formaţiei Rapid, semnând marţi un contract valabil trei ani cu gruparea giuleşteană. Conform unor surse din cadrul clubului, jucătorul va avea un salariu de aproximativ 120.000 de euro pe sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici