Hizo: Sportul poate produce surprize, dar sper să nu o facă împotriva noastră

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, crede că adversara de sâmbătă, din etapa a XV-a a Ligii I, Sportul Studenţesc, este o formaţie bine organizată, care joacă dezinvolt şi fără presiunea rezultatelor, fiind capabilă oricând să producă surprize.

59 afișări
Imaginea articolului Hizo: Sportul poate produce surprize, dar sper să nu o facă împotriva noastră

Hizo: Sportul poate produce surprize, dar sper să nu o facă împotriva noastră (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax foto)

"Sportul Studenţesc este o echipă care poate să producă surprize. Însă, eu sper să nu fie cu noi. Formaţia bucureşteană s-a schimbat mult de la venirea lui Isăilă, fiind mai bine organizată. Joacă dezinvolt, fără presiunea rezultatelor. La această echipă se vede că are bucuria de a juca fotbal şi nu are presiunea rezultatelor. Totuşi, eu cred că obţinerea celor trei puncte este un obiectiv realizabil pentru noi. Trebuie să avem continuitate în rezultate pozitive pentru că în acest sezon nu am putut să obţinem trei victorii consecutive, ceea ce ne-a dezavantajat foarte mult", a spus miercuri Hizo.

FC Vaslui va întâlni, sâmbătă, în deplasare, de la ora 14.00, formaţia Sportul Studenţesc, într-un meci contând pentru etapa a XV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici