Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au câştigat al treilea titlu al sezonului, la Winston-Salem, SUA

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au câştigat, vineri noapte, finala turneului de categorie ATP 250 de la Winston-Salem (Statele Unite ale Americii), cu scorul de 6-3, 6-4, în faţa perechii sud-americane formate din Julio Peralta şi Horatio Zeballos (Chile / Argentina).

526 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au câştigat al treilea titlu al sezonului, la Winston-Salem, SUA

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au câştigat al treilea titlu al sezonului, la Winston-Salem, SUA

Jean-Julien Rojer este cu 17 zile mai mic decât Roger Federer, iar în finala de vineri a avut de înfruntat, alături de Horia, doar două mingi de break ale adversarilor, în ultimele două ture de serviciu din meci. Tecău şi Rojer au făcut diferenţa la începutul fiecărui set şi au gestionat bine avantajul, trecându-şi în cont, după doar 66 de minute, al treilea titlu al sezonului, după victoriile de la Dubai (turneu din seria ATP 500) şi Geneva (ATP 250).

Perechea româno-olandeză primeşte o gură de oxigen importantă înainte de ultimul turneu de Mare Şlem al anului. Tecău şi Rojer nu şi-au pierdut serviciul la Winston-Salem şi au motive să spere că vor reuşi în sfârşit să depăşească faza optimilor de finală într-unul dintre cele patru concursuri de Grand Slam ale anului - un rezultat-salvator pe ultima sută de metri a sezonului 2017, după eliminarea din primul meci de la Wimbledon.

Tecău nu a depăşit niciodată faza sferturilor de finală la US Open (2011 şi 2015), în timp ce Juls Rojer se mândreşte cu semifinala din 2012, jucată alături de Aisam-Ul-Haq Qureshi - cel mai bun rezultat al carierei la Flushing Meadows.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici