Horia Tecău şi Jean Julien Rojer joacă astăzi în sferturile de finală ale turneului de la Washington

Echipa formată din Horia Tecău (nr. 15 ATP la dublu) şi Jean Julien Rojer (nr. 13 ATP la dublu) s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale turneului de la Washington, după ce s-a impus în faţa perechii alcătuite din Mate Pavic (nr. 18 ATP la dublu) şi Bruno Soares (nr. 7 ATP la dublu).

126 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean Julien Rojer joacă astăzi în sferturile de finală ale turneului de la Washington

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer joacă astăzi în sferturile de finală ale turneului de la Washington

Partida dintre cele două echipe a durat o oră şi patruzeci şi trei de minute.

Primul set al partidei a fost foarte echilibrat, acesta ajungând în tie-break şi fiind câştigat de Tecău şi Rojer. În setul doi, Pavic şi Soares s-au impus clar, echipa românului reuşind să fure doar două game-uri. Diferenţa s-a făcut în ultima parte a meciului, când, după un set echilibrat, Tecău şi Rojer au reuşit calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Washington.

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer îi vor întâlni joi pe gemenii Bryan, Mike (nr.3 ATP la dublu) şi Bob (nr. 31 ATP la dublu), care i-au învins pe Treat Huey (nr. 249 ATP la dublu) şi pe Denis Kudla (nr. 186 ATP la dublu), cu scorul de 6-4, 2-6, 10-5.

Daca vor trece peste fraţii Bryan, Tecău şi Rojer i-ar putea întâlni, în semifinale, pe câştigătorii de la Wimbledon, Juan Sebastian Cabal (nr. 1 ATP la dublu) şi Robert Farah (nr. 1 ATP la dublu), care se vor înfrunta cu John Peers (nr. 17 ATP la dublu) şi Alex de Minaur (nr. 256 ATP la dublu).

Taguri:
tecău,
washington,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici