Horia Tecău şi Jean Julien Rojer s-au calificat în optimile de finală ale turneului de la Miami

Horia Tecău şi partenerul său, Jean-Julien Rojer, s-au impus, sâmbătă, scor 6-4, 7-5, în faţa cuplului Viktor Troicki/Michael Venus (Serbia/Noua Zeelandă) şi au obţinut calificarea în optimile de finală ale turneului de la Miami, dotat cu premii în valoare totală de 6.993.450 de dolari.

156 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean Julien Rojer s-au calificat în optimile de finală ale turneului de la Miami

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer s-au calificat în optimile de finală ale turneului de la Miami (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Partida a durat o oră şi opt minute. În primul set, au fost doar două mingi de break, care au aparţinut cuplului Horia Tecău/Jean Julien Rojer, una dintre acestea fructificată la scorul de 3-3. Apoi, perechea româno-olandeză şi-a consolidat avantajul creat şi s-a impus cu 6-4.

În manşa secundă, Viktor Troicki şi Michael Venus au început mai bine şi au condus cu 4-1 şi 5-2, însă a urmat o revenire de senzaţie a câştigătorilor din urmă cu doi ani de la Turneul Campionilor, care şi-au adjudecat cinci jocuri consecutive şi totodată, setul al doilea cu 7-5.

S-a terminat 6-4, 7-5 pentru Tecău şi Rojer, care vor fi recompensaţi pentru accederea în optimi cu 25.320 de euro şi 90 de puncte ATP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici