Hristo Stoicikov a prezentat scuze după ce a agresat un fotograf bulgar

Fostul selecţioner al reprezentativei de fotbal a Bulgariei, Hristo Stoicikov, a prezentat scuze după ce a agresat, la Barcelona, un fotoreporter bulgar, care l-a fotografiat fără permisiunea sa.

23 afișări
Imaginea articolului Hristo Stoicikov a prezentat scuze după ce a agresat un fotograf bulgar

Hristo Stoicikov a prezentat scuze după ce a agresat un fotograf bulgar (Imagine: Mediafax Foto)

"Cer să fiu înţeles şi scuzat", a scris Stoicikov într-un comunicat adresat presei bulgare.

Fotograful Lubomir Assenov, de la săptămânalul 168 tchassa, a povestit că lua cina cu soţia sa într-un restaurant şi l-a observat pe Stoicikov, căruia i-a făcut o poză. În momentul când se pregătea să părăsească restaurantul, Stoicikov l-a urmat afară şi l-a lovit. "Am căzut şi el a vrut să mă lovească şi mai tare, dar am avut timp să-mi acopăr faţa", a spus Asenov, care a menţionat că fostul internaţional a insultat-o şi pe soţia sa, care este însărcinată.

Pentru a justifica incidentul, Hristo Stoicikov a inovcat apărarea "drepturilor şi libertăţilor sale personale" în momentul în care sărbătorea Paştele ortodox şi a menţionat că s-a temut pentru siguranţa sa şi a apropiaţilor. "Am reacţionat spontan şi l-am urmărit", a explicat Stoicikov, adăugând că nu a înţeles că era vorba despre un fotograf profesionist bulgar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici