Hristu Şapera: Nu am plecat ca favoriţi şi asta poate că ne-a ajutat

Hristu Şapera, antrenorul echipei României de baschet 3x3, la nivelul vârstei under 14, a declarat, joi, că elevii săi au câştigat meritat titlul mondial la Ankara, precizând că poate i-a ajutat şi faptul că nu au pornit ca favoriţi ai competiţiei.

6 afișări

"Am câştigat un turneu destul de puternic. Copiii şi-au dorit foarte mult lucrul ăsta şi au meritat să câştige. Important este că trebuie să conştientiezeze că le va fi mult mai greu la celelalte categorii de vârstă. A fost greu în finala cu Anglia, în care nu porneam ca favoriţi. Turcia, Germania şi Anglia erau principalele favorite ale competiţiei. Au fost câteva echipe destul de puternice. Noi nu am plecat ca favoriţi şi asta poate că ne-a ajutat", a spus Şapera, joi, la revenirea în România.

Echipa României de baschet 3x3, la nivelul vârstei under 14, a câştigat miercuri seară titlul mondial, după ce a învins Anglia, cu scorul de 29-16, în finala "World Children's Games", cum este denumit Campionatul Mondial de baschet 3x3 (under 14).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici