HSC Csikszereda a câştigat Cupa României la hochei pe gheaţă

Formaţia HSC Csikszereda a câştigat Cupa României la hochei pe gheaţă, după ce a învins în finala competiţiei echipe SCM Braşov cu scorul de 4-1 (1-0, 2-1, 1-0), informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă.

3 afișări

Golurile partidei desfăşurate la Patinoarul Olimpic din Braşov au fost marcate de Novak Vaclav '18, Papp Szabolcs '35, Lubomir Hurtaj '40 şi Csanad Virag '46, în vreme ce pentru braşoveni a înscris Vitali Kiricenko '32.

HSC Csikszereda a intrat în posesia premiului oferit de sponsorul competiţiei, în valoare de 20.000 de lei, în timp ce învinşii au fost recompensaţi cu 10.000 de lei.

Formaţia Dunărea Galaţi a obţinut locul al treilea al ediţiei din acest sezon al Cupei României, după ce a învins echipa Steaua Bucureşti, cu scorul de 4-3 (0-1, 2-2, 2-0), meci disputat tot pe Patinoarul Olimpic din Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici