Hull City a depus plângere la Federaţia Engleză împotriva lui Fabregas

Clubul Hull City a depus plângere la Federaţia Engleză de Fotbal (FA) împotriva jucătorului spaniol Francesc Fabregas, de la Arsenal Londra, pe care îl acuză că a scuipat în direcţia antrenorului secund Brian Horton, informează AFP.

8 afișări

"Eu mi-am trimis declaraţia, Brian Horton a trimis-o pe a sa. Un avocat independent ne va reprezenta şi sprăm ca judecata să fie obiectivă. Nu dorim decât ca adevărul să iasă la suprafaţă", a declarat Phil Brown, managerul echipei Hull City.

Federaţia Engleză a confirmat primirea documentelor de la Hull şi a anunţat că le va examina.

Incidentul invocat de clubul Hull City s-a petrecut la 17 martie, după meciul din Cupa Angliei, pierdut în faţa formaţiei Arsenal Londra, scor 1-2. Fabregas, care nu a jucat în partida respectivă, ar fi scuipat în direcţia lui Horton, în tunelul dinspre vestiare, însă jucătorul neagă ferm această acuzaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici