Iancu: E jale ceea ce se întâmplă în arbitrajul din Europa

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat că trebuie făcut ceva şi în arbitrajul european pentru că, în România, cavalerii fluierului sunt blamaţi, dar este "jale" ceea ce se întâmplă cu prestaţia brigăzilor la meciurile internaţionale.

20 afișări
Imaginea articolului Iancu: E jale ceea ce se întâmplă în arbitrajul din Europa

Iancu: E jale ceea ce se întâmplă în arbitrajul din Europa (Imagine: Mediafax Foto)

"Mă deranjează că la Doneţk nu ni s-a dat penalti, cu Stuttgart, acasă, s-a dat împotriva noastră un penalti care nu a fost, la Stuttgart nu ne-au dat un 11 metri, astăzi înţeleg că a fost iar un 11 metri împotriva noastră, care nu a fost, trebuie făcut ceva şi în arbitrajul ăsta european, pentru că, se pare, noi tot blamăm ce se întâmplă la noi acasă, dar e jale ceea ce se întâmplă în arbitrajul din Europa. Nu pot să cred că se întâmplă atâtea numai şi numai în meciurile astea internaţionale", a spus Iancu.

Formaţia FC Timişoara a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), de echipa belgiană Anderlecht Bruxelles, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a grupei A a Ligii Europa, golurile fiind marcate de Suarez '29 (penalti), Boussoufa '69, Legear '90+5, pentru gazde, respectiv Parks '55, pentru gruparea antrenată de Ioan Ovidiu Sabău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici