Iancu: Sper ca anul viitor sau chiar grupele Ligii Europa să ne găsească mai puternici

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, miercuri seară, la Sport.ro, că speră ca formaţia timişoreană să fie mai puternică anul viitor sau chiar în acest sezon în grupele Ligii Europa, unde va evolua după eliminarea din play-off-ul Ligii Campionilor.

13 afișări
Imaginea articolului Iancu: Sper ca anul viitor sau chiar grupele Ligii Europa să ne găsească mai puternici

Iancu: Sper ca anul viitor sau chiar grupele Ligii Europa să ne găsească mai puternici (Imagine: Mediafax Foto)

"Era un risc asumat, atunci când am tras pentru locul doi. Din nefericire, Şahtior şi Stuttgart, patru meciuri, trei egaluri, un eşec, atât putem şi trebuie să învăţăm, iar anul viitor sau chiar grupele Europa League să ne găsească mai puternici. Am lipsit 16 ani din cupele europene, de patru ani construiesc de la minus, nu am cum să fac mai mult. Din 30 de jucători, 9 sunt accidentaţi", a declarat Iancu.

Echipa FC Timişoara a fost eliminată, miercuri, în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a pierdut, cu scorul general de 0-2, întâlnirea cu formaţia germană VfB Stuttgart, însă va evolua în grupele Ligii Europa.

Miercuri, FC Timişoara a remizat în deplasare, scor 0-0, cu VfB Stuttgart, după ce în tur, în urmă cu o săptămână, a pierdut cu scorul de 0-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici