Ianis Hagi a ales "Ibrox Baby". A semnat cu Rangers. Ce spune internaţionalul român

  • Ianis Hagi (21 de ani) a semnat cu Rangers
  • Internaţionalul român spune că este mândru că va purta culorile echipei scoţiene
  • Rangers poate reveni pe teren în acest sezon în returul din optimile Europa League contra grupării Bayer Leverkusen
615 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi a ales "Ibrox Baby". A semnat cu Rangers. Ce spune internaţionalul român
  • Ianis Hagi (21 de ani) a semnat cu Rangers
  • Internaţionalul român spune că este mândru că va purta culorile echipei scoţiene
  • Rangers poate reveni pe teren în acest sezon în returul din optimile Europa League contra grupării Bayer Leverkusen

Ianis Hagi, în vârstă de 21 de ani, a bifat al patrulea transfer al carierei. Decarul echipei naţionale a României a ales să meargă definitiv la Rangers, grupare la care a ajuns în ianuarie 2019, sub formă de împrumut de la clubul belgian Genk. Ianis a anunţat transferul pe contul lui de Instagram.

"Sunt extrem de fericit şi de mândru că fac parte din familia Rangers şi că reprezint culorile acestui club important. Abia aştept să mă alătur colegilor, să joc din nou pe Ibrox şi să mă bucur iar de momente, alături de aceşti fani minunaţi. De asemenea, vreau să mulţumesc clubului Genk şi suporterilor de acolo pentru ajutorul şi afecţiunea pe care mi le-au oferit. Vă doresc tot binele”, a fost mesajul postat de Ianis Hagi pe contul său de Instagram.

 

Hagi Junior este aşteptat la Rangers şi de antrenorul Steven Gerrard, care e încântat de transferul mijlocaşului român. 

"Ianis este recunoscut în Europa ca un jucător tânăr talentat, aşa că transferul lui definitiv la Rangers este o veste bună", a fost mesajul lui Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers.

 

În cele 12 meciuri în care a evoluat la Rangers, Ianis a marcat de 3 ori şi a oferit două pase de gol. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici