Ianis Hagi a marcat golul salvator pentru Rangers, în remiza cu Brondby, din Europa League

  • Glasgow Rangers a jucat joi seara, în deplasare la Brondby, în etapa a 4-a a Europa League, fără Ianis Hagi între titulari.
  • Românul a intrat în minutul 56, când scoţienii erau conduşi, şi a reuşit să marcheze golul egalizator, care o menţine pe Rangers în cursa calificării.
1604 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi a marcat golul salvator pentru Rangers, în remiza cu Brondby, din Europa League

Ianis Hagi a marcat golul salvator pentru Rangers, în remiza cu Brondby, din Europa League

Danezii au deschis scorul pe final de repriză, Leon Balogun marcând în proprie poartă (1-0, min. 45).

Ianis Hagia fost trimis pe teren în minutul 56, de Steven Gerrard, înlocuindu-l pe Scott Arfield.

Internaţionalul român a marcat golul egalizator după 21 de minute. Acesta a primit o pasă de la Ryan Kent în careu, de unde a şutat din prima, pe jos, învingându-l pe portarul Mads Hermansen.

A fost primul gol înscris de Ianis Hagi în sezonul actual de Europa League, el mai având două reuşite, câte una în campionat şi în Cupa Ligii Scoţiei.

Rangers, ocupă locul 3 în grupa A, cu 4 puncte, după remiza obţinută în Danemarca. Pe 2 sunt cei de la Sparta Praga, tot cu 4 puncte.

Cehii, cu Florin Niţă titular, au pierdut joi seara, în deplasare la Lyon, cu 3-0, francezii având maxim de puncte, după cele 4 etape.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici