Ianis Hagi, dorit de Becali la FCSB! "Regele" Hagi a recunoscut: "Am vorbit cu Gigi. Oferta e fantastică pentru România!"

Gheorghe Hagi (54 de ani) a recunoscut că a discutat cu Gigi Becali (60 de ani) despre transferul lui Ianis Hagi (20 de ani) la FCSB.

2371 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi, dorit de Becali la FCSB! "Regele" Hagi a recunoscut: "Am vorbit cu Gigi. Oferta e fantastică pentru România!"

Becali l-a ofertat pe Ianis! "Regele" Hagi a recunoscut: "Am vorbit cu Gigi. Oferta e fantastică pentru România!"

"Regele" a dezvăluit că vicecampioana României a făcut o ofertă foarte mare pentru transferul fiului său, dar Hagi junior va face, cel mai probabil, pasul spre un club din străinătate. Antrenorul-patron de la Viitorul e convins că Ianis poate face faţă în străinătate.

Hagi a vorbit despre transferul lui Ianis la conferinţa de presă de prezentare a lui Gică Popescu (51 de ani) ca preşedinte la Viitorul. "Maradona din Carpaţi" a dezvăluit că oferta făcută de Gigi Becali pentru Ianis Hagi este una foarte mare pentru România. Totuşi, "Regele" a menţionat faptul că prioritar pentru Ianis este să facă pasul spre un club din străinătate.

”Eu am vorbit cu Gigi. Gigi mi-a zis şi mie, deci la el e intenţia lui, oferta e foarte mare pentru România, e fantastică, părerea mea. Eu zic că Ianis în România a arătat tot ce poate. El are nevoie de o provocare europeană. În momentul de faţă eu ca manager, văzându-l şi lucrând cu el, cred că e momentul ideal pentru el să facă urmptorul pas, european”, a spus Gică Hagi.

Standard Liege, Ajax, Anderlecht, Galatasaray, dar şi alte echipe s-au interesat de transferul lui Ianis Hagi, dar momentan niciuna nu a obţinut semnătura fiului "Regelui". Gigi Becali a oferit 3 milioane de euro, 20 la sută dintr-un viitor transfer, banderola de căpitan şi clauză specială de titular în contract pentru aducerea lui Ianis de la Viitorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici