Ianis Hagi este monitorizat de două mari echipe din Italia

Ianis Hagi (20 de ani) este aproape de o revenire în Serie A, după experienţa de la Fiorentina. Impresarul Virgil Colfescu anunţă că rivalele din Milano, Inter şi AC Milan îl monitorizează pe fiul lui Gică Hagi.

838 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi este monitorizat de două mari echipe din Italia

Ianis Hagi este monitorizat de două mari echipe din Italia

Decarul naţionalei de tineret a fost propus la Inter şi AC Milan de Florin Răducioiu, actualul scouter al rossonerilor: "Ianis joacă foarte bine în acest moment. Un fost fotbalist pe care voi îl ştiţi foarte bine în Italia, Florin Răducioiu, e acum scouter la Milan. L-a propus pe Ianis şi la Inter, şi la Milan! În România, Ianis joacă toate meciurile.

Perioada petrecută în Italia i-a prins foarte bine. S-a maturizat, are o viziune a jocului diferită, o poziţionare în teren diferită. Se descurcă foarte bine şi la naţionala U21, la anul cred că o să-l vedeţi în Italia la Euro. E deja şi ăn lotul naţionalei mari. După părerea mea, o să-l vedem curând în campionatul italian", a spus Colfescu pentru fiorentinanews.com.

În vara anului 2016, Ianis Hagi a fost transferat de Fiorentina contra sumei de două miloane de euro, iar Viitorul l-a adus înapoi la începutul anului 2018, în schimbul aceleiaşi sume.

Şase goluri şi două pase de gol în 17 partide sunt cifrele lui Ianis Hagi în acest sezon pentru echipa de club, în toate competiţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici