Ianis Hagi marchează din nou

  • Ianis Hagi a marcat al optulea gol pentru Rangers în acest sezon
  • Livingstone – Rangers, scor 0-3
  • Cu o etapă înainte de final, Rangers e neînvinsă, cu 99 de puncte
475 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi marchează din nou

Ianis Hagi marchează din nou

Ianis Hagi a marcat din nou pentru Rangers în penultima etapă din campionatul Scoţiei.

Echipa lui Steven Gerrard a câştigat cu 3-0 meciul din deplasare cu Livingstone. Ianis a închis tabela cu un gol ca în curtea şcolii.

Antrenorul lui Rangers a spus după meci că e foarte mulţumit de jucătorii lui pentru jocul ofensiv din acest sezon. Iar pe Ianis l-a lăudat că a dat dovadă de curaj.

„Ce am făcut la începutul sezonului a fost să îi provoc pe toţi să dea goluri şi pase de gol. Hagi, Aribo şi Kent şi-au revenit. Şi sincer să fiu, pe parcursul sezonului majoritatea s-au ridicat la înălţime”, spune Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici