Iată cu cineva va juca România înainte de Euro 2024

Naţionala României va juca ultimele meciuri de pregătire înainte de Euro 2024 cu Bulgaria şi Liechtenstein, în iunie, a anunţat miercuri Federaţia Română de Fotbal.

1518 afișări
Imaginea articolului Iată cu cineva va juca România înainte de Euro 2024

Iată cu cineva va juca România înainte de Euro 2024

România va disputa, la începutul lunii iunie, două partide de verificare, ultimele înaintea turneului final din Germania.

Astfel, România va întâlni, pe 4 iunie, Bulgaria, iar pe 8 iunie reprezentativa Liechtensteinului.

Ambele meciuri vor avea loc pe stadionul Steaua din Bucureşti.

Potrivit FRF, până în iunie, România va mai juca cu Irlanda de Nord, în 22 martie, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi pe 26 martie va întâlni naţionala Columbiei pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid.

FRF anunţă că oraşul Würzburg va fi gazda tricolorilor pe durata Euro.

„Baza de pregătire de la Würzburg, un oraş aflat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munich şi 300 kilometri de Koln, va fi locul unde tricolorii se vor pregăti pe durata Campionatului European. Pe lângă condiţiile oferite de hotel şi stadionul de antrenament, precum şi faptul că tricolorii se vor putea pregăti într-o zonă liniştită a Germaniei, un alt criteriu important a fost modalitatea de transport disponibilă pentru deplasarea în oraşele unde se vor juca partidele. Gara din Würzburg are linie de tren rapid directă către toate cele 3 oraşe unde tricolorii vor evolua şi se află la 4 kilometri de hotel. În Würzburg sunt aproape 1.500 de români rezidenţi”, transmite FRF.

Iată programul Naţionalei României la Euro 2024, în cadrul calendarului complet al grupei E:

17 iunie: ROMÂNIA – Play-off B (Munchen, 16:00), Belgia – Slovacia (Frankfurt, 19:00)
21 iunie: Slovacia – Play-off B (Dusseldorf, 16:00)
22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln, 22:00)
26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00), Play-off B – Belgia (Stuttgart, 19:00).

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune 4 locuri trei din toate cele 6 grupe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici