Ibrahim Baturoglu: Vom elimina Oţelul Galaţi şi vom ajunge în Cupa UEFA

Vicepreşedintele clubului Trabzonspor, Ibrahim Baturoglu, consideră că echipa turcă va trece de Oţelul Galaţi în turul trei al Cupei UEFA-Intertoto şi va ajunge în turul doi preliminar al Cupei UEFA, informează ajansspor.com.

2 afișări
Imaginea articolului Ibrahim Baturoglu: Vom elimina Oţelul Galaţi şi vom ajunge în Cupa UEFA

Ibrahim Baturoglu: Vom elimina Oţelul Galaţi şi vom ajunge în Cupa UEFA

Baturoglu a spus că Trabzonspor a eliminat cu uşurinţă formaţia Vllaznia în turul doi şi va face acelaşi lucru şi cu Oţelul. "Vom elimina şi Oţelul Galaţi şi vom ajunge în Cupa UEFA. Vom juca împotriva unei echipe din România, însă cred că ne va fi uşor. Ne vom întoarce la Trabzon din deplasare cu un rezultat bun şi aici vom obţine calificarea", a afirmat Ibrahim Baturoglu.

Fanatik menţionează că tehnicianul Ziya Dogan plănuieşte să obţină la Galaţi un rezultat prin care Trabzonspor să-şi asigure calificarea. El i-ar putea folosi în partida tur cu Oţelul pe Gokdeniz, Huseyin şi Ceyhun, jucători pe care i-a menajat în partidele cu Vllaznia.

Trabzonspor se va deplasa în România vineri dimineaţă şi va întâlni Oţelul Galaţi, sâmbătă, la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici