Ibrahim Dossey a decedat

Portarul ghanez Ibrahim Dossey a decedat luni noaptea, la spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti, a declarat, pentru MEDIAFAX, jucătorul echipei Minerul Lupeni, Ionuţ Dragomir.

166 afișări
Imaginea articolului Ibrahim Dossey a decedat

Ibrahim Dossey a decedat

"M-a sunat soţia lui şi m-a anunţat că Dossey a murit. Sunt consternat. Probabil trebuia mutat din spital. Am făcut degeaba campania umanitară în urma căreia am strâns 50.000 de lei pentru el", a spus Dragomir.

Managerul Spitalului Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni din Capitală, Anca Buliman, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Ibrahim Dossey a decedat marţi dimineaţă, la ora 4.30.

Dossey a fost adus, luni, la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni din Capitală, în comă, cu traumatism cranio-cerebral grav, a precizat Anca Buliman.

Ibrahim Dossey a fost grav rănit într-un accident petrecut la 13 septembrie, pe DN 1, în apropierea localităţii Breaza. El a intrat în comă după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral grav şi o fractură craniană cu înfundare. În accident au mai fost rănite două persoane, o femeie în vârstă de 30 de ani şi un copil de 9 ani, care nu au avut probleme grave.

Dossey, în vârstă de 36 de ani, a devenit jucător liber de contract în vară, când şi-a încheiat întelegerea cu Pandurii Târgu Jiu, echipă la care a evoluat două sezoane. Din cauza vârstei înaintate, dar şi a deselor probleme medicale, conducerea grupării gorjene nu a mai dorit prelungirea contractului portarului ghanez.

Jucătorul ghanez a evoluat pentru prima oară în România la gruparea FC Braşov (2001-2003). A urmat apoi în vara anului 2003 un transfer la formaţia Rapid Bucureşti, dar s-a întors după jumătate de sezon la FC Braşov, clubul cu care a rămas sub contract până la finalul sezonului 2005/2006. În perioada când era sub contract cu FC Braşov, ghanezul a fost împrumutat pentru jumătate de an la formaţia Unirea Sânicolau-Mare. Dossey a evoluat apoi, pentru două sezoane, la gruparea Pandurii Târgu Jiu.

Pe prima scenă a fotbalului românesc Dossey a evoluat în 92 de partide, în vreme ce în liga secundă a disputat 37 de meciuri.

Citeşte şi:

Ibrahim Dossey, în comă după un grav accident pe DN1

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici