Ibrahimovic face senzaţie în vacanţă pe Coasta de Azur

  • Ibrahimovic e în cea mai bună formă a carierei
  • Fotbalistul este în vacanţă pe Coasta de Azur
  • Ibrahimovic se antreneză pe iacth-ul personal
1246 afișări
Imaginea articolului Ibrahimovic face senzaţie în vacanţă pe Coasta de Azur

Ibrahimovic face senzaţie în vacanţă pe Coasta de Azur

După ce a încheiat un sezon cu succes la echipa care joacă Milan, Zlatan Ibrahimovic s-a transformat în figura principală care reuşeşte să obţină un bilet pentru următoarea ediţie Europa League.

La sfârşitul campionatului a declarat „Sunt ca Benjamin Button, m-am născut bătrân dar tot timpul am fost tânar, niciodată bătrân”.

Zlatan Ibrahimovic se relaxează cu familia pe iacthul lui de 8 milioane de dolari. Bucătărie în aer liber, cocktail bar şi un garaj unde ţine diverse jet ski-uri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God Save the Queen

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Aug 11, 2020 at 5:06am PDT

Fotbalistul se menţine foarte activ pe reţele sociale. „Fă ca mine, menţinete în forma”, a spus pe contul său de Instagram, unde a arătat rutina dură care o face pe coasta franceză.

Tot pe Instagram a arătat abilitatea lui de a face piruete în apă în timp ce execută o Chilenă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici