Ienei: Nu prea sună frumos viitorul, trebuie să ieşim din această groapă

Fostul selecţioner al României, Emeric Ienei, a declarat, vineri, la Sport.ro, după remiza înregistrată de prima reprezentativă în meciul cu Albania, scor 1-1, că viitorul nu prea sună frumos şi că echipa naţională trebuie să iasă "din această groapă".

15 afișări
Imaginea articolului Ienei: Nu prea sună frumos viitorul, trebuie să ieşim din această groapă

Ienei: Nu prea sună frumos viitorul, trebuie să ieşim din această groapă (Imagine: Mediafax Foto)

"Jocul echipei m-a deranjat mai mult decât rezultatul, jucăm prea lent, la mijlocul terenului nu avem acea circulaţie care să ne ducă la poartă, nu ne creăm ocazii de gol. E urâtă şi treaba asta cu demisia cerută de spectatori, nu antrenorul intra în teren, dar şi el putea evita acest rezultat, dacă pregătea mai bine meciul, dacă am fi avut o posesie mai bună, dacă jucam pe margini. Avem mari probleme la fazele fixe. Frumos nu prea sună viitorul, trebuie să ieşim din această groapă. Nu numai grupul contează, trebuie să avem jucători valoroşi care să ridice grupul", a spus Ienei la Sport.ro.

Selecţionata României a terminat, vineri, la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat pe teren propriu, la Piatra Neamţ, în compania reprezentativei Albaniei, în debutul grupei D a preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, găzduit de Polonia şi Ucraina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici