IFFHS: Vicente del Bosque, selecţionerul anului 2009

Antrenorul reprezentativei Spaniei, Vicente del Bosque, a fost desemnat selecţionerul anului 2009, conform unui sondaj al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

23 afișări
Imaginea articolului IFFHS: Vicente del Bosque, selecţionerul anului 2009

IFFHS: Vicente del Bosque, selecţionerul anului 2009 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Del Bosque a acumulat 185 de puncte şi a fost urmat de selecţionerul Angliei, italianul Fabio Capello (151 puncte).

Carlos Dunga (Brazilia-149 puncte) a fost al treilea, în timp ce locul patru a revenit lui Marcelo Alberto Bielsa (Chile- 82 puncte).

Americanul Robert Bradley, cu 32 de puncte, s-a clasat pe locul cinci, în timp ce olandezul Bert van Marwick a strâns 28 de puncte şi a ocupat locul şase.

Selecţionerul Elveţiei, Ottmar Hitzfeld, a primit 23 de puncte şi ocupă locul şapte, urmat de Otto Rehhagel (Grecia), cu 18 puncte.

Locul nouă a revenit la egalitate, cu 17 puncte, lui Radomir Antići (Serbia) şi Guus Hiddink (Rusia).

Selecţionerul Angliei, italianul Fabio Capello

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici