Iga Swiatek nominalizată la premiul Femeia Anului acordat de ONU

Lidera mondială a tenisului feminin, poloneza Iga Swiatek, a fost o jucătoare foarte activă anul acesta în afara terenurilor de tenis, concentrându-se în principal pe acţiuni caritabile, ceea ce i-a adus o nominalizare pentru premiul UN Women.

460 afișări
Imaginea articolului Iga Swiatek nominalizată la premiul Femeia Anului acordat de ONU

Sursa foto: Profimedia

Jucătoarea poloneză a vorbit foarte deschis despre dorinţa ei de a ajuta oamenii, iar faptul că este cea mai bună jucătoare din lume îi oferă cu siguranţă platforma necesară pentru a face acest lucru. Recent, la Openul de la Ostrava, Swiatek a donat toţi banii din premiul său unei organizaţii poloneze non-profit, axate pe sănătatea mintală.

Propria ei sănătate mintală a fost subiectul multor discuţii, deoarece a vorbit deschis despre faptul că a apelat la un psiholog sportiv pentru a depăşi unele dintre îndoielile pe care le-a avut în propria carieră.

De asemenea, ea a scos la licitaţie mai multe dintre obiectele sale personale pentru a le dona la diverse cauze caritabile şi a strâns o sumă extraordinară de bani pentru victimele războiului din Ucraina.

Datorită eforturilor sale, Swiatek a fost nominalizată pentru premiul UN Women la categoria „sănătate şi bunăstare".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici