Il Giornale: Trombetta şi dubla lui Culio au dărâmat Roma

Cotidianul Il Giornale a scris, miercuri, că antrenorul echipei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, şi mijlocaşul argentinian Emmanuel Culio, autorul celor două goluri care au adus victoria campioanei României, au dărâmat Roma.

17 afișări
Imaginea articolului Il Giornale: Trombetta şi dubla lui Culio au dărâmat Roma

Il Giornale: Trombetta şi dubla lui Culio au dărâmat Roma (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Echipa lui Spalletti a fost înţepenită de necunoscuţii de la Cluj, debutanţi în Liga Campionilor", a notat Il Giornale.

Agenţia Datasport a titrat "debut amar pentru Roma", în timp ce La Repubblica a notat "Această echipă a Romei a fost ruptă de CFR Cluj".

"Anonimii de la Roma au pierdut ascasă cu CFR Cluj", a titrat Gazzetta dello Sport, iar Corriere dello Sport a scris că "Roma a fost făcută KO de o debutantă în Liga Campionilor".

Site-ul UEFA a notat: "Roma nu se poate ridica, Clujul i-a înfundat".

Echipa CFR Cluj a debutat cu o victorie în grupele Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia AS Roma, în prima etapă a grupei A a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici