Ilie Dumitrescu, noul antrenor al echipei PAE Panthrakikos

Antrenorul Ilie Dumitrescu va prelua, începând cu data de 15 mai, conducerea tehnică a formaţiei de primă ligă din Grecia, Panthrakikos, potrivit site-ului oficial al clubului elen.

10 afișări
Imaginea articolului Ilie Dumitrescu, noul antrenor al echipei PAE Panthrakikos

Ilie Dumitrescu, noul antrenor al echipei PAE Panthrakikos (Imagine: Mediafax Foto)

Conform aceleiaşi surse, Ilie Dumitrescu va pregăti echipa din Grecia în următoarele două sezoane.

El îl va înlocui pe antrenorul belgian Emilio Ferrer, demis de Consiliul de Adminstraţie al clubului, condus de Ioannis Kitzidis, în urma rezultatelor slabe înregistrate în sezonul 2008-2009.

După 29 de etape, Panthrakikos, care a promovat în prima ligă la finele sezonului trecut, de pe locul al treilea, ocupă poziţia a 12-a în clasamentul primei divizii din Grecia, cu 33 de puncte şi se află la nouă puncte de locul 14, ultimul retrogradabil.

Fostul internaţional român şi jucător al echipei Steaua va reveni astfel în Grecia, unde a mai antrenat cinci formaţii: AEK Atena (2004), FC Agaleo (2005), Akratitos (2005), Kalithea (2005-2006) şi PAOK Salonic (2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici