Ilie Dumitrescu: Nu am acceptat să antrenez rivalele Stelei, deoarece sunt stelist

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Ilie Dumitrescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că deşi a fost ofertat de rivalele grupării bucureştene din campionatul intern, nu a dat curs niciunei oferte, deoarece este "stelist".

44 afișări
Imaginea articolului Ilie Dumitrescu: Nu am acceptat să antrenez rivalele Stelei, deoarece sunt stelist

Ilie Dumitrescu: Nu am acceptat să antrenez rivalele Stelei, deoarece sunt stelist (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Steaua a fost şi va fi unică în fotbalul românesc. Ilie Dumitrescu a fost dorit de foarte multe echipe din România, dar nu am acceptat niciodată să merg la o rivală a Stelei, pentru că sunt stelist şi am păstrat chestia asta, chiar dacă ofertele au venit în momente în care îmi doream foarte mult să antrenez, de la Dinamo, Rapid sau Craiova", a spus Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu a menţionat că îşi doreşte foarte mult să realizeze eventul cu Steaua. "Îmi doresc foarte mult ca Steaua să câştige titlul şi Cupa României. Pentru mine locul doi este un eşec. Favorită la câştigarea titlului este Steaua Bucureşti", a completat Dumitrescu.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici