Ilie Năstase a împlinit a împlinit astăzi 76 de ani. Fostul jucător de tenis a intrat în lumea păcănelelor

„Nasty” continuă moda foştilor mari sportivi care fac reclamă sau reprezintă imaginea unor case de pariuri sau a jocurilor de noroc.

1773 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase a împlinit a împlinit astăzi 76 de ani. Fostul jucător de tenis a intrat în lumea păcănelelor

Ilie Năstase, primul lider mondial din istoria tenisului, a împlinit, marţi, vârsta de 76 de ani şi a marcat ziua prin semnarea unui parteneriat.

Cel mai bun jucător de tenis al României a devenit Brand Ambassador şi principalul vector de imagine al brandului ADMIRAL, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc de pe piaţă, urmând a fi implicat în viitoarele proiecte ale companiei.

Parteneriatul dintre ADMIRAL şi Ilie Năstase include atât sistemul land-based, sălile de jocuri fizice, cât şi platforma online.

ADMIRAL produce aparatele de tip slot machine (păcănele) NOVOMATIC, care populează sălile de jocuri de noroc din toată România.

Ilie Năstase se alături altor foşti mari sportivi care sunt imaginea unor segmente din lumea jocurilor de noroc.

Cei mai mulţi reprezintă case de pariuri (spre exemplu, Ilie Dumitrescu are semnat contract cu Superbet, iar Dan Petrescu ar reprezintă 888sport).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici