Ilie Năstase acuzat de soţie că a agresat-o. Ioana Năstase a chemat poliţia

  • Ioana Năstase spune că a fost agresată de soţul ei, Ilie Năstase
  • Soţia fostului tenisman a chemat poliţia, vineri seara
  • Ioana Năstase spune că nu va depune plângere la poliţie
1511 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase acuzat de soţie că a agresat-o. Ioana Năstase a chemat poliţia

Ilie Năstase acuzat de soţie că a agresat-o. Ioana Năstase a chemat poliţia

Soţia lui Ilie Năstase a chemat, vineri seara, poliţia la locuinţa lor, după ce soţul său ar fi agresat-o.

Ioana Năstase spune că nu va depune plângere împotriva soţului ei şi nici dacă va intenta divorţ. Ea a declarat, însă, că a sunat la 112 pentru că a fost speriată de reacţia fostului număr 1 ATP.

„Totul s-a declanşat într-o fracţiune de secundă. Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situaţia. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură şi acum picioarele...", a spus Ioana Năstase, pentru ProSport.

Poliţia Capitalei a confirmat incidentul, fără a da însă date despre ce s-a întâmplat. „Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public, facem următoarele precizări: În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situaţia. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecţie provizoriu”, transmite Poliţia Capitalei, potrivit Gândul.info.

Ilie Năstase şi Ioana s-au căsătorit anul trecut în iunie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici