Ilie Năstase, Virginia Ruzici, Florenţa Mihai, premiaţi la Gala Aşilor Tenisului Românesc

Mai mulţi foşti jucători de tenis, între care Ilie Năstase, Virginia Ruzici sau Florenţa Mihai, au fost premiaţi, vineri, în cadrul Galei Aşilor Tenisului Românesc, organizată de Federaţia Română de Tenis.

395 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase, Virginia Ruzici, Florenţa Mihai, premiaţi la Gala Aşilor Tenisului Românesc

Ilie Năstase (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

"Ion Ţiriac şi Ilie Năstase m-au luat sub aripa lor când eram foarte tânără şi au fost modele pentru mine. Primul meu turneu în străinătate l-am jucat datorită lui Ilie, care a cerut o invitaţie pentru mine şi Florenţa Mihai", a declarat Virginia Ruzici.

Ilie Năstase a afirmat că şi-a dorit foarte mult să câştige Cupa Davis: "Aş fi preferat să dau un turneu de Grand Slam pentru Cupa Davis. Din păcate nu s-a întâmplat şi îmi pare rău".

De asemenea, au mai fost premiaţi Aurel Segărceanu, Ştefan Georgescu şi Cristian Ţopescu, dar şi Ion Ţiriac şi Mariana Simionescu, care nu au fost prezenţi la gală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici