Ilie Stan: A fost un adevărat spectacol fotbalistic

Antrenorul formaţiei Victoria Brăneşti, Ilie Stan, a declarat, vineri, că meciul cu Gaz Metan Mediaş a fost un adevărat spectacol fotbalistic, după ce echipa sa a condus cu scorul de 2-0, fiind egalată la 2-2.

30 afișări
Imaginea articolului Ilie Stan: A fost un adevărat spectacol fotbalistic

Ilie Stan: A fost un adevărat spectacol fotbalistic (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"A fost un meci greu care s-a transformat într-un adevărat spectacol fotbalistic. Ca ritm şi intensitate a fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri. Îmi felicit jucătorii pentru determinare şi sper ca în meciul cu CFR Cluj să obţinem cât mai multe puncte. În opinia mea, azi am pierdut 2 puncte. Nu vreau să discut despre arbitraj, ci doar despre echipa mea. Îi felicit pe cei de la Gaz Metan Mediaş şi mai ales pe antrenorul Cristi Pustai pe care îl apreciez foarte mult şi sper să creştem amândoi ca antrenori", a declarat Ilie Stan.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-0), meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Victoria Brăneşti, în etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului, ardelenii reuşind să revină după ce au fost conduşi cu 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici