Ilie Stan: Felicit Steaua pentru modul cum s-a dăruit, i-a făcut pe cei 50.000 de oameni fericiţi

Fostul tehnician al Stelei, Ilie Stan, a declarat joi seară, după derbiul cu Dinamo, scor 3-2, că felicită gruparea din Bulevardul Ghencea pentru dăruire, precizând că steliştii au făcut un joc bun, au înscris trei goluri frumoase şi au făcut fericiţi 50.000 de spectatori.

116 afișări
Imaginea articolului Ilie Stan: Felicit Steaua pentru modul cum s-a dăruit, i-a făcut pe cei 50.000 de oameni fericiţi

Ilie Stan (Imagine: Razvan Lupica/Arhiva Mediafax Foto)

"Acum mi-am dat seama ce înseamnă atmosfera, ce înseamnă o echipă de valoare, Steaua, care astăzi a făcut un joc bun, a înscris trei goluri frumoase şi se menţine în bătălia la campionat. Mi-a fost greu în tribună, îmi doream să câştigăm şi felicit echipa pentru modul cum s-a dăruit astăzi. Au crezut în ei şi i-au făcut pe cei 50.000 de oameni să meargă acasă fericiţi", a spus Stan la Digi Sport.

Ilie Stan a precizat că se aptepta la victorie, după golul Stelei din prima repriză: "Am spus cuiva dacă reuşim să înscriem până în minutul 45 câştigăm jocul. Mă aşteptam să înscrie unul din fundaşii centrali la faze fixe".

Referitor la faptul că este apreciat în continuare de fanii stelişti, Ilie Stan a spus că şi el îi iubeşte. "Şi ei au un mare merit asupra faptului că echipa este pe un drum foarte bun", a adăugat tehnicianul.

Ilie Stan consideră că Stelei îi va fi foarte greu să câştige titlul dacă FC Vaslui va câştiga meciul pe care îl are programat în ultima etapă. "Le va fi foate greu dacă Vaslui va câştiga cu Universitatea Cluj, dar în fotbal se poate întâmpla orice", a afirmat el.

Întrebat dacă se gândeşte să revină la Steaua, Stan a răspuns: "Deocamdată nu visez la revenire, au antrenor, să se termine campionatul".

Echipa Steaua a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (1-1), formaţia Dinamo, în derbiul Ligii I, disputat în etapa a XXXIII-a, penultima, şi păstrează şanse la câştigarea titlului de campioană a României. Pentru Steaua au marcat Rusescu '43 şi Iliev '48, '64, iar pentru Dinamo au înscris Curtean '21 şi Ţucudean '86.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici