Ilie Stan: Îi felicit pe băieţi pentru determinare, dar să nu facă nuntă

Tehnicianul formaţiei Victoria Brăneşti, Ilie Stan, a declarat, luni, după meciul câştigat cu Universitatea Cluj, scor 3-2, că îşi felicită jucătorii pentru că au reuşit să întoarcă rezultatul şi pentru că au dat dovadă de determinare, însă ei nu trebuie "să facă nuntă".

23 afișări
Imaginea articolului Ilie Stan: Îi felicit pe băieţi pentru determinare, dar să nu facă nuntă

Ilie Stan: Îi felicit pe băieţi pentru determinare, dar să nu facă nuntă (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Dacă acum trei săptămâni, după meciul de Cupă, i-am certat pe jucători, acum vreau să-i felicit, pentru că au revenit de la 0-2 şi au adus trei puncte care contează enorm de mult în viitorul nostru. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit de ziua mea şi poate fi unul dintre cele mai frumoase momente din carieră. Atâta timp cât joci cu echipele care au un alt obiectiv, de multe ori un rezultat cu formaţii cum e U Cluj îţi aduce şase puncte, nu trei. Vreau să-i felicit pe băieţi pentru determinare, dar le transmit să nu facă nuntă. Ne aşteaptă un meci cu Braşovul, o altă echipă care se va bate pentru retrogradare. Am făcut şi greşeli multe. S-a întâmplat cum s-a întâmplat cu Sportul, simţeam că echipa are potenţial să revină, nu mi-a fost teamă nici la 2-0 pentru U", a declarat Ilie Stan.

Ilie Stan a apreciat că jucătorii săi trebuie să înţeleagă că antrenorul este cel care decide.

"Cu Negru nu m-am certat, dar jucătorii trebuie să înţeleagă că antrenorul e cel care decide. Am făcut o selecţie corectă, cu jucători care vor să joace fotbal. Dacă mă schimb, unii dintre ei, mă refer aici şi la cei despre care ziceaţi voi s-ar putea să plece în iarnă. Am introdus doi jucători de atac, pentru că şi ei pe fază defensivă au probleme. Am câştigat meciul la capitolul concentrare. În fotbal cel mai urât scor este 2-0, nu vreau să se interpreteze că mă iau de Pană, e colegul meu", a menţionat Ilie Stan.

Formaţia Victoria Brăneşti a învins, luni, cu scorul de 3-2 (1-2), echipa Universitatea Cluj, într-un meci disputat la Alba Iulia, în cadrul etapei a XI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici