Ilie Stan: Îmi pare rău că nu reuşim să transpunem în rezultate munca noastră fantastică

Antrenorul Ilie Stan a declarat, vineri, că regretă faptul că formaţia sa, Victoria Brăneşti, nu reuşeşte să transpună în rezultate efortul "fantastic" depus în fiecare săptămână înaintea meciurilor, fiind dezamăgit de înfrângerea din partida cu FC Timişoara.

22 afișări
Imaginea articolului Ilie Stan: Îmi pare rău că nu reuşim să transpunem în rezultate munca noastră fantastică

Ilie Stan: Îmi pare rău că nu reuşim să transpunem în rezultate munca noastră fantastică (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Sunt dezamăgit după o nouă înfrângere pe teren propriu. Îmi pare rău că nu reuşim să transpunem în rezultate munca noastră fantastică din timpul săptămânii. Nu comentez arbitrajul, dar atunci când Brăneştiul primea câte un penalti, toată lumea sărea în sus, să vedem acum ce vor comenta. A fost pentru a doua oară când am primit un gol cel puţin ciudat (n.r. - Ilie Stan face referire la penaltiul primit în meciul cu Steaua)", a spus tehnicianul.

Întrebat dacă apreciază că FC Timişoara merită să câştige titlul în acest sezon, Ilie Stan a precizat: "Nu mă pot pronunţa dacă merită să ia campionatul. FC Timişoara este o echipă puternică, masivă, bine antrenată, care joacă un fotbal de calitate şi care va avea un cuvânt greu de spus", a precizat Ilie Stan.

Echipa FC Timişoara a învins, vineri, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Victoria Brăneşti, într-un meci disputat pe stadionul Gloria din Buzău, în etapa a XXII-a a Ligii I. Conferinţa de presă de la finalul meciului nu a avut loc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici