Ilie Stan: Sunt trei puncte extrem de importante în lupta din zona retrogradării

Antrenorul Ilie Stan a declarat, vineri, că cele trei puncte obţinute de Victoria Brăneşti în faţa formaţiei Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0, în etapa a VIII-a a Ligii I, sunt extrem de importante în lupta din zona retrogradării şi că echipa sa va avea un alt moral în vederea celorlalte partide.

13 afișări
Imaginea articolului Ilie Stan: Sunt trei puncte extrem de importante în lupta din zona retrogradării

Ilie Stan: Sunt trei puncte extrem de importante în lupta din zona retrogradării (Imagine: Răzvan Lupica/Mediafax Foto)

"Sunt fericit pentru cele trei puncte şi parţial mulţumit de joc. Sunt trei puncte extrem de importante în lupta din zona retrogradării. Din păcate, suferim în continuare pe ultimii 30 de metri. Oricum, am dominat categoric, ei nu au avut nicio ocazie clară de gol. Eu am zis că uşor-uşor echipa va creşte şi vor începe să vină şi rezultatele. Moralul echipei sunt sigur că va fi acum altul", a spus Ilie Stan în conferinţa de presă de după meci.

Formaţia Victoria Brăneşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci disputat la Buzău, în cadrul etapei a VIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici